Arkiv
CQD-Kalender
januar 2012
S M T O T F S
« nov   feb »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Kategori

Helt sprøtt!


Vi må begynne å legge merke til det som skjer rett over hodet vårt! Du tror at dette er normal? Javel, jeg er uenig, men sier ikke din egen fornuft at dette er litt «mye»?

Selv om det bare var kondensstriper hindres varmen fra sola å nå kloden. Dette skjer over hele kloden. Det er på til å våkne! Dette er skadelig!

MEN det er mange av oss som tror dette er langt, langt verre. Våkn opp!

2 Tilbakemeldinger til Helt sprøtt!

 • Argus37 sier:

  Heisan!
  En liten gjenvisitt. Slike kondensstriper ser vi jo fra tid til annen og det har vel egentlig med temperaturen i luftlagene å gjøre? Når varme avgasser slippes ut i kald luft så kondenseres de jo til bl.a. vanndamp og/eller CO2, men – man trenger sollyset for å se dem.

  Når vi her hjemme bare ser en stripe i ny og nme, så er jo det fordi trafiklken ikke på noen måte kan sammenlignes med hva som finnes over Schiphol eller andre større kontinentale flyplasser, men ja – jeg var litt uforberedt på dette.
  Man alt blir kanskje en vane?

  • Briggs sier:

   Nei, dette er ikke kondensstriper. Jeg har lenge hatt meteorologi som hobby, og vet forskjell mellom kondensstriper og dette nye fenomenet – i alle fall relativt sett.

   Men det er meg det samme om du tror på konspirasjonsteorier eller ikke. Jeg kommer ikke til å bruke tid å kvarallere. Jeg vet at det er mange som ler, men «for the record» tror jeg at myndighetene holder på med noe. Enten har det med værmanipulasjon eller det har med avbefolkning å gjøre. Det gjør ikke noe fordi, som jeg påpeker i innlegget, selv om du tror dette bare er kondens, tilsier fornuften at dette er også så omfattende at det må være skadelig.

   Det er erkjent (se referansene) at disse menneskeskapte skyer holder ut varmen fra sola. Ja, det er jammen et argument mot det du tror, da enkelte som representerer myndighetene har gitt uttrykk for at jo, dette programmet å sprøyte oss er virkelig, og at det er for å beskytte oss mot global oppvarming (en teori jeg ikke tror på, men det var da ei anna sak). Du hadde visst dette om du hadde satt deg inn i dette temaet.

   Men uansett er det hinsides over fornuft hva som nå foregår. Uansett må dette stoppes. Du har bare å se på satellittbilder. Og ellers ber jeg deg sette deg inn i saka her http://www.cqd.nu/?p=106 – kontrollere alle referanser og påstander selv.